Hlavní obsah

Filmové premiéry: Prezidentka, Elvis, Párty Hárder: Summer Massacre a Sibyl.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aňa Geislerová hraje titulní roli v romantické komedii Prezidentka. Život a hudbu krále rock´n ´rollu přibližuje film Elvis. Parta kamarádů z filmu Párty Hárder se vrací ve snímku s podtitulem Summer Massacre. Psychoterapeutka je ústřední postavou francouzského filmu Sibyl.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Prezidentka

První česká prezidentka Kateřina Čechová je zahlcená prací. Občas by si chtěla v klidu odpočinout, a tak se jednoho dne odhodlá, vezme si paruku a v převleku se v noci vytratí z Hradu. Noční dobrodružství v podhradí mezi lidmi se jí zalíbí. Seznamuje se se sochařem Petrem, kvůli kterému se do města vydává každou noc. Ten ale netuší, kdo žena, do které se zamiloval, ve skutečnosti je. Výlety se však záhy provalí...

Trailer filmu Prezidentka

Prezidentka, Česko 2022, romantická komedie, 97 min., režie: Rudolf Havlík, hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Vetchý, Veronika Khek Kubařová, Juraj Loj a další.

Elvis

Film je vyprávěn z pohledu Presleyho komplikovaného vztahu s tajemným manažerem, plukovníkem Tomem Parkerem od zpěvákova vzestupu ke slávě až po jeho celosvětovou slávu, na pozadí vyvíjející se kulturní krajiny a ztráty nevinnosti v Americe. Nejsilnějším prvkem filmu jsou opulentní záběry jeho vystoupení.

Trailer filmu ElvisVideo: Vertical Entertainment

Elvis, USA / Austrálie 2022, 159 min., režie: Baz Luhrmann, hrají: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery a další.

RECENZE: Elvis. Velký americký biják

Film

Párty Hárder: Summer Massacre

Kamarádi se z předchozích událostí už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a srbské milice?

Trailer filmu Párty Hárder Summer MassacreVideo: BontonfilmCZ

Párty Hárder: Summer Massacre, Česko 2022, komedie, 100 min., režie: Marty Pohl, hrají: Daniel Žáček, Jiří Bohatý, Adam Ernest, Kostas Zerdaloglu, Radim Neuvirt a další.

Sibyl

Sibyl je bývalá spisovatelka, ze které se stala psychoterapeutka. Když ji pohltí touha opět psát, opustí většinu svých pacientů. Ale objeví se Margot –mladá herečka, která Sibyl prosí, aby ji přijala na terapii. Uprostřed natáčení Margot otěhotní s představitelem hlavní role, a stává se tak jedním z vrcholů milostného trojúhelníku – třetím je režisérka filmu.

Trailer filmu SibylVideo: Film Europe Media Company

Sibyl, Francie 2019, komediální drama, 100 min., režie: Justine Trietová, hrají: Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos, Gaspard Ulliel, Sandra Hüller a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám