Hlavní obsah

Film Bábovky s Plodkovou a Pauhofovou nabízí trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vztahový snímek Bábovky režiséra Rudolfa Havlíka má trailer. Film vznikl podle knižní předlohy Radky Třeštíkové.

Trailer filmu Bábovky

 
Článek

Bábovky podle tvůrců mapují současné partnerské i rodinné vztahy a „ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života“.

Jde o druhou spolupráci Třeštíkové a Havlíka, kteří už mají za sebou komedii Po čem muži touží.

Foto: Logline Production

Jana Plodková

„Podařilo se nám natočit skvělý velký český film. Od začátku jsme věnovali pozornost každému detailu. Bábovky propojují příběhy žen, které se snaží udělat velká životní rozhodnutí a do jejich plánů zasáhne osud. Z jednotlivých malých příběhů se na konci stane jeden velký. Měli jsme před sebou velké výzvy a jednu velkou scénu, na kterou jsme se museli připravovat dlouhé týdny, abychom vůbec přišli na to, jak ji natočit. Film je plný skvělých hereckých výkonů a teď, když doděláváme poslední detaily, víme, že se nám celá ta mravenčí práce podařila,“ tvrdí sebevědomě Havlík.

Amy a Sheldon začnou točit nový seriál

Film

Ve snímku si zahráli Jana Plodková, Táňa Pauhofová, Lenka Vlasáková, Bára Poláková, Ondřej Vetchý, Jiří Langmajer, Marek Taclík a Rostislav Novák. „Příběhy v sobě nesou vážnost, komiku, odlehčení, život. Nejsou v jedné tónině,“ podotkla Plodková.

Snímek má jít do kin 24. září.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám