Hlavní obsah

Amy a Sheldon začnou točit nový seriál

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Fox potvrdila, že připravuje komediální seriál s názvem Call Me Kat. Hraje v něm Mayim Bialiková (Amy z Teorie velkého třesku) a společně s Jimem Parsonsem (Sheldon) jsou i výkonnými producenty.

Foto: Profimedia.cz

Mayim Bialiková, Amy z Teorie velkého třesku

Článek

Série byla inspirována britským seriálem Miranda. Devětatřicetiletá hlavní hrdinka se rozhodne pro zásadní změnu a utratí všechny úspory, aby si otevřela kavárnu v Louisville ve státě Kentucky. V dalších rolích se objeví Swoosie Kurtzová jako Sheila, Cheyenne Jackson jako Max a Leslie Jordan jako Phil. Pilotní díl napsala Darlene Huntová. Seriál by se měl začít vysílat ještě letos.

Foto: Warner Bros

Sheldon a Amy v Teorii velkého třesku

Také herečka Kaley Cuocová, jež se proslavila rolí prostoduché blondýnky Penny, připravuje vlastní seriál The Flight Attendant (Letuška). Série, která vzniká pod hlavičkou firmy Yes, Norman a Berlanti Productions, vychází z románu Chrise Bohjaliana, který adaptoval Steve Yockey. Nemá jít o komedii. Kaley má hrát Cassie, letušku, která se jednoho dne probudí v cizím hotelu s mrtvolou vedle sebe a neví, jak se tam dostala.

Nezahálí ani legendární Leonardova matka, americká herečka Christine Baranská. Hraje v nové řadě úspěšného seriálu Dobrý boj. Dříve se uplatnila třeba v seriálech Cybill, Welcome to New York nebo Happy Family a v celovečerních filmech Orlové práva, Ptačí klec, Chicago, Nezvaný host, Addamsova rodina 2 nebo Mamma Mia!.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám