Hlavní obsah

Do ČR přichází HBO Max, filmy nabídne 45 dní po kinech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na poli streamovacích platforem začíná být hodně těsno. Vedle Netflixu, Amazon Prime Videa, Apple TV+ či českého Voya začne fungovat 8. března česká verze HBO Max.

Trailer služby HBO Max

 
Článek

HBO Max vstoupí nově také do zemí jako Slovensko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Maďarsko, Moldavsko, Černá Hora, Nizozemsko, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko.

Platforma nabídne nové i starší seriály a filmy společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, včetně filmů společnosti Warner Bros., které budou zveřejněny již 45 dní po uvedení do kin. Aktuálně třeba Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začátek nebo Tom a Jerry.

Foto: WarnerBros.

Duna. Zleva Timothée Chalamet a Rebecca Fergusonová.

K dispozici budou také nové seriály z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z evropské produkce Max Originals se na platformě objeví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Nouze nebude ani o zábavní reality show, jako je

Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerů (FBoy Island) a Selena vaří s šéfkuchaři (Selena + Chef) nebo unscripted show Spolu & Hladoví.

Aňa Geislerová bude prezidentka. V podhradí sbalí Vetchého

Film

HBO Max bude k dispozici na předních zařízeních a platformách, včetně chytrých televizorů (Samsung, LG a Android TV), streamovacích zařízení (Apple TV 4K a Google Chromecast), herních konzolí (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), mobilů a tabletů (iPhone, iPad, iPod Touch a Android) a na www.hbomax.com. Na jedno předplatné slibuje HBO neomezený počet

registrovaných zařízení.

„HBO Max bude stát 199 Kč na měsíc. Nicméně, k příležitosti oslavy příchodu HBO MAX, aktivní předplatitelé, kteří mají HBO GO předplacené napřímo budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc. Tato nabídka ušetří zákazníkům více než 30% z nákladů po celou dobu trvání předplatného. Noví zákazníci, kteří si předplatné pořídí před 31. březnem také budou platit tuto sníženou měsíční sazbu,“ dodala Pavla Brožková z HBO.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám