Hlavní obsah

Divácký hit karlovarského filmového festivalu jde do kin. PSH Nekonečný příběh má i nový trailer

Film PSH Nekonečný příběh režiséra Štěpána FOK Vodrážky a scenáristy Petra Cífky o české hudební legendě Peneři Strýčka Homeboye má nový trailer. Do kin pak míří ve čtvrtek 27. října. Nadšené divácké reakce přitom vzbudil už v létě na 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Získal tam Diváckou cenu deníku Právo.

Trailer: PSH Nekonečný příběhVideo: Aerofilms

 
Článek

„Nemůžu se zlobit na filmaře, že to měli natočit jinak. To já jsem měl žít jinak. Teď už to nezměním,“ komentoval po zhlédnutí snímek PSH Nekonečný příběh jeden z jeho protagonistů, rapper Vladimír 518, po jedné z festivalových projekcí.

Dokument natáčel režisér Štěpán FOK Vodrážka ve spolupráci s kapelou. Ze scénáře, který se připravoval několik měsíců, nakonec byla poté použita třetina. „Spousta věcí tam není, to bychom tu byli ještě dlouho,“ uvedl Orion.

MFF KV: Čeští rappeři vyhráli Diváckou cenu Práva

MFF KV

S režisérem Štěpánem FOK Vodrážkou, autorem několika jejich klipů, i scenáristou Petrem Cífkou pojí muzikanty dlouholeté lidské i profesní přátelství, a proto na spolupráci kývli.

Foto: Aerofilms

PSH Nekonečný příběh

Ze vzájemné důvěry vznikl film o kamarádství tří kluků, které spojila láska k hudbě a graffiti, zažili si své vrcholy i pády, a kteří se mají i po letech rádi.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Debut - PSH, Debil - PSH, Rap'N'Roll - PSH

Reklama

Výběr článků

Načítám