Hlavní obsah

Borat 2 chystá rozšířenou verzi, slibuje orgie bizarního humoru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pokračování Borata se spousta scén nepoužila. Ne proto, že by nebyly zábavné, ale protože podobné komedie musí mít svižné tempo a přiměřenou stopáž. Režisér Jason Woliner prozradil, že přemýšlejí o vydání rozšířeného Borata 2.

Trailer k filmu Borat následující filmosnímek Video: Amazon

 
Článek

Režisér uvedl, že tento typ filmu musí mít jisté tempo a Sachovy filmy jsou obecně spíš kratší, jenže ve střižně to tentokrát osekali skutečně hodně. Šlo jim o to, že podstatou filmu měl být vztah Borata s dcerou Tutar, kterou ztvárnila bulharská herečka Maria Bakalova. A některé vtipné pasáže s tím vůbec nesouvisely.

Sacha Baron Cohen třeba strávil několik dní s Jimem a Jerrym (dva američtí venkované, kteří věří konspiračním teoriím), doslova s nimi bydlel a bylo z toho hodně výživný materiál. Ve filmu je ale jen několik minut.

„Delší verze těchto scén ukazuje bez nejmenších pochyb, jak skutečné to bylo, on s těmi chlapy opravdu bydlel. Je tam toho tolik o tom, jak spolu koexistovali, a podle mě je to hodně legrační,“ řekl Woliner.

Boratova „dcera“ dlouho nevěřila, že jde o reálný film. Její matku rozplakal

Film

Jindy si zase Borat založil holičský krámek. “Existuje asi 10minutový záznam z toho holičství, který mě donutil brečet smíchy. Ve filmu, který je zjevně zaměřen satiricky a politicky, bylo jen málo scén jako z holičství, kde jde prostě o ryzí stupiditu, byly strašně legrační, ale neposunovaly děj,” vysvětlil.

Jiná scéna byla dokonce i v traileru, ale do finální verze filmu se nedostala. Celá vedlejší dějová linie byla totiž vystřižena. V ní neuvěřitelně trpělivý pán učil Borata hrát golf.

„Je to milý, extrémně trpělivý člověk. Někdy je hrozná sranda dívat se na někoho se zdánlivě nekonečnou trpělivostí, jak je dotlačen na hranice svých možností. Těch 10 nebo 12 minut, jak se chudák snažil naučit golf idiota, bylo tak zábavných,“ dodal Woliner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám