Hlavní obsah

Filmové premiéry: Strážci galaxie: Volume 3, Život kotěte a Bombastický Johan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená parta vesmírných ztroskotanců se vrací ve filmu Strážci galaxie: Volume 3. Desetiletá a její mourovaté koťátko jsou hrdiny rodinného filmu Život kotěte. o životě Johana, maloměstského samotáře, vypráví norská komedie Bombastický Johan.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Strážci galaxie: Volume 3

Parta se zabydluje na Kdovíkde. Jejich spokojený život však brzy naruší ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti. Peter Quill, který se stále trápí ztrátou milované Gamory, musí vypravit svůj tým na nebezpečnou misi s cílem zachránit Rocketův život, přičemž nezdar v této misi může znamenat konec Strážců tak, jak je známe.

Trailer k filmu Strážci galaxie: Volume 3Video: Falcon

Strážci galaxie: Volume 3, USA 2023, akční sci-fi, 150 min., režie: James Gunn, hrají: Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Elizabeth Debickia další.

Život kotěte

Clémence a Vrnilka odjíždějí z Paříže na prázdniny do Vogéz. Příhody a nečekaná setkání, které na venkově zažijí, změní jejich život. Na venkově Vrnilka objeví svobodu a přírodu, ale také nebezpečí života daleko od města. Setkává se bílým kotětem, které se brzy stane jejím přítelem.

Trailer k filmu Život kotěteVideo: CinemArt

Život kotěte, Francie 2023, rodinný, 83 min., režie: Guillaume Maidatchevsky, hrají: Corinne Masiero, Capucine Sainson-Fabresse a další.

Bombastický Johan

Johan je samotář s citem pro dynamit, který se dostává do neustálého konfliktu s venkovskou komunitou. Muž, který v mládí osiřel, je vychováván svou tetou a strýcem a po celý život se snaží najít své místo ve společnosti a vyrovnat se s celoživotní neopětovanou láskou k dívce ze sousedství.

Bombastický JohanVideo: Film Europe

Bombastický Johan, Norsko 2022, komedie, 93 min., režie: Hallvar Witzø, hrají: Pål Sverre Hagen, Ingrid Bolsø Berdal, Hermann Sabado, Jon Brungot.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám