Hlavní obsah

Ewa Farna vystoupí v O2 areně ještě jednou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ewa Farna se 14. října stala historicky nejmladší českou zpěvačkou, která vyprodala O2 arenu, největší halu u nás. Ohlasy na její vystoupení byly skvělé. Na přání svých fanoušků se proto rozhodla, že halovou show zopakuje. Na stejném místě vystoupí 22. března 2024. Předprodej vstupenek začne v pátek.

Foto: archiv Ewy Farne

Na koncertě Ewy Farne bylo plno.

Článek

Na výpravném koncertu Farna pracovala se svým uměleckým, produkčním a technickým týmem přibližně rok. Celou show pro patnáct tisíc návštěvníků připravovaly na místě tři stovky lidí.

„S tím, že bychom přidávali ještě jeden koncert, jsem opravdu nepočítala, dokonce již začala likvidace pódiové scénografie. Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování,“ řekla Farna.

„Přistupuju k tomu však s pokorou a také rovnou dodávám, že tento přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhlédnout toto představení. Hodlám si jej užít stejně jako ten první,“ dodala.

RECENZE: Ewa Farna uctila zpěv

Kultura

Ewa Farna: Nedělám si hlavu z toho, co o mně lidi tlachají

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: O2 aréna

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám