Hlavní obsah

Ewa Farna: Jsem ráda, že jsem dostala Slavíka právě letos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohla by z toho být zajímavá a dramatická „přetahovaná“. Předloni se Českou slavicí stala Ewa Farna, loni Lucie Bílá a letos zase Ewa Farna. Ona má na kontě dvě prvenství, její kolegyně jednadvacet.

Foto: TV Nova

Ewa Farna se vrátila na první místo

Článek

Letos vám skvěle vyšel říjnový koncert v pražské O2 areně. Byl vyprodaný a ohlasy na něj byly vesměs pozitivní. Myslíte, že jste získala prvenství především kvůli němu?

Myslím si, že tomu dost pomohl. Nechtěla jsem to na pódiu říkat, protože by to mohlo znít dost namyšleně, nicméně jsem ráda, že jsem nejcennějšího Slavíka dostala právě letos, kdy mám pocit, že jsem odvedla spoustu práce.

Hodně jsme pracovali na letních koncertech a udělali jsme maximum pro to, aby byl pro lidi zážitek z O2 areny co nejlepší. Myslím, že tohle všechno v součtu k zisku prvenství přispělo.

Při vystoupení v O2 areně jste se houpala nad hlavami diváků. Měla jste strach?

Když jsme to v hale začali zkoušet, měla jsem pouze strach. Postupně jsem si ale na výšku zvykala, a nakonec jsem se na moment, kdy budu při koncertu zavěšená nad hlavami diváků, strašně těšila. Nebylo to nebezpečné, byla jsem jištěná.

Co vás čeká v následujících dnech?

Přípravy na druhý koncert v O2 areně, který jsme ohlásili na 22. března příštího roku hned po skončení toho prvního. Vlastně ho jenom zopakujeme, ale ani tentokrát nenecháme nic náhodě.

Úplně ze všeho se teď ale těším na Vánoce, na svátky prožité s dětmi a celou svou rodinou, a na to, až konečně takříkajíc na pár dnů vypnu.

Ewa Farna, Marek Ztracený a Kabát jsou Českými slavíky

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám