Hlavní obsah

Dying Passion zmodernizovali skladbu Severance a pořídili k ní klip

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperská rocková skupina Dying Passion vydává singl Severance MMXX. Vyšla už na albu Voyage z roku 2002, ale zvukově je ve zcela novém hávu. K singlu kapela pořídila i zbrusu nové video.

Dying Passion - Severance MMXX

 
Článek

Lze se v něm seznámit s tím, jak vznikal obal, který namalovala nadaná umělkyně Rosemary na téma odloučení Severance. Režie, střihu a celého konceptu se ujal kytarista Stanislav Jelínek a za kamerou stál Tomáš Nechanický.

Jelínek k tomu říká: „Když jsme vybírali skladby, které budeme hrát na výročním koncertě ke dvaceti letům, došlo i na Severance. Song nás začal strašně bavit hrát a my si řekli, proč ho neobléct do nového kabátu a nenahrát ve studiu. Později vznikla i myšlenka natočit video.“

Bicí se točily ve studiu Svárov, ostatní nástroje a zpěv v šumperském nově zařízeném Black Chamber Studio, jehož vlastníkem je Dušan „Miky“ Mikulec, který s Dying Passion natočil jako kytarista alba Transient a Amplify. O mix se postaral Martin „Spacosh“ Peřina a masteringu se ujal Matouš Godík.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám