Hlavní obsah

Bývalý Bond Brosnan bude britským premiérem v Polanského thrilleru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Roman Polanski si vybral do svého nového politického thrilleru The Ghost hvězdné herce Pierce Brosnana, Nicolase Cage a Tildu Swintonovou. Film bude vycházet z románu Roberta Harrise, uvedl filmový server Variety.

Článek

Nicolas Cage se tentokrát převtělí do spisovatele, který dostane zakázku dopsat memoáry bývalého britského premiéra. Když začne sbírat materiál pro knihu, narazí na fakta, která se neměl dozvědět, a jak už to v thrillerech bývá, začne mu jít o krk.

Pierce Brosnan bude ex-premiérem a dalším důležitým aktérem příběhu se stane jeho manželka v podání Tildy Swintonové. Jejich manželství se bude rozpadat, takže je nabíledni, k čemu nakonec dojde mezi spisovatelem a zhrzenou ženou.

Roman Polanski už od Olivera Twista (2005) žádný celovečerní film nenatočil. Měl v plánu historický thriller Pompeje s rozpočtem zhruba 130 miliónů dolarů, který byl rovněž inspirován předlohou autora bestsellerů Roberta Harrise, ale to mu nevyšlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám