Hlavní obsah

Arnie v Avatarovi? Kachna amerického novináře, tvrdí studio

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční veterán Arnold Schwarzenegger má podle serveru Latino Review hrát v dalším díle Avatara. Zpráva o spolupráci s režisérem Jamesem Cameronem je ale podle studia 20th Century Fox vymyšlená.

Foto: Bontonfilm

Arnold Schwarzenegger (z filmu Last Stand).

Článek

Mluvčí společnosti uvedl, že Arnold Schwarzenegger, který se zná s Cameronem už od dob prvního Terminátora, s nimi rozhodně o roli v Avatarovi 2 nejedná.

Server Latino Review napsal, že Schwarzenegger má hrát zlého generála. V poslední době přinesl několik sólokaprů z oblasti hollywoodských studií, a proto tomu mnozí uvěřili. Tentokrát šlo ale zřejmě o nedorozumění, nebo si z nich někdo vystřelil.

Studio může lhát

Zároveň se ale často stává, že studia úmyslně lžou, pokud se jedná o hvězdy v připravovaných filmech, a po určité době přijdou se zprávou, že Schwarzenegger v Avatarovi 2 skutečně bude.

Scénář pro film se teprve připravuje. Pracují na něm Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver a Shane Salerno a zřejmě se dočkáme celkem tří pokračování. Cameron v roce 2011 oznámil, že natočí další dva díly Avatara, nyní však počítá s jedním navíc.

Cameron hodlá všechny tři filmy točit najednou od roku 2014. V prosinci 2016 má vstoupit do kin první z nich a další pak mají následovat vždy s jednoročním odstupem. První Avatar (2009) vydělal zhruba 2,8 miliardy dolarů (přes 550 miliard korun), nejvíc v dějinách světové kinematografie (pokud se nebere v úvahu inflace).

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám