Hlavní obsah

ABBA vypustila do světa další píseň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská skupina ABBA posílá do světa další svou píseň, skladbu Just A Notion. Ta vznikla už před lety, ale kapela ji nikdy nevydala. Píseň má být součástí nového alba, které vyjde začátkem listopadu.

Foto: ABBA Voyage/Twitter

ABBA

Článek

„Just A Notion byla poprvé nahraná před lety v roce 1978, ale nikdy nebyla vydaná –⁠ až do teď,“ uvedla skupina s tím, že píseň posílá do světa na žádost fanoušků.

Skladba bude součástí chystaného alba Voyage, které má vyjít letos 5. listopadu. Skupina už dříve z alba zveřejnila písně I Still Have Faith in You a Don't Shut Me Down. Celkem má album obsahovat deset písní.

ABBA se dala dohromady a vydá nové album

Kultura

Zatím posledním albem švédské čtveřice bylo The Visitors z roku 1981. O novém počinu skupiny, která se rozpadla v roce 1983, se spekulovalo už několik let. Oficiálně ho ABBA oznámila na začátku září.

Zároveň oznámila, že v květnu příštího roku bude následovat série koncertů, na nichž ovšem členové kapely vystoupí pouze virtuálně jako hologramy.

Lidé platí až 10 800 korun za show, kde skutečná ABBA nezazpívá

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám