Hlavní obsah

Lidé platí až 10 800 korun za show, kde skutečná ABBA nezazpívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská hudební skupina ABBA zahájila předprodej vstupenek na virtuální show, první termín je 28. května příštího roku. Nejedná se o skutečný koncert, ale o pouhé hologramy.

Foto: ABBA Voyage/Twitter

ABBA

Článek

Na show vystoupí hologramy, či přesněji digitální obrazy, „abbatary”. Aby takto mohlo popové kvarteto vystupovat, museli jeho členové pět týdnů každou píseň zpívat před 160 kamerami, které zachytily každý pohyb. Kapela přitom spolupracovala se společností Industrial Light & Magic režiséra George Lucase.

Ceny vstupenek se pohybují od 31,95 do 367 liber (od 940 do 10 800 korun) a velká část jich byla za několik hodin vyprodána. Koncerty budou trvat 100 minut bez přestávky a kapela je doporučuje pro děti od šesti let. Mladiství do 16 let smějí do ABBA arény jen v doprovodu dospělých.

Švédská popová legenda, která slavila velký úspěch zejména v 70. letech minulého století, ve čtvrtek oznámila, že se dává opět dohromady a vydává nové album. Deska s názvem Voyage vyjde 5. listopadu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám