Hlavní obsah

Chlípník řádil v Pardubicích týdny. Pak si ale vyhlédl strážnici v civilu

– Pardubice

Nejméně dva týdny osahával podle strážníků ženy a dívky 46letý muž v Pardubicích. Klec spadla poté, co si za svou oběť vybral strážnici v civilu. Ta jej spolu s kolegy dopadla.

Foto: Městská policie Kladno

Městská policie.

Článek

Strážníci uvedli, že muž osahával ženy převážně na nohou a tiskl se na ně. Žádná z jeho obětí však incident nenahlásila, a proto takto útočil asi dva týdny. K jeho smůle si však v úterý vybral strážnici městské policie.

Bujarý mejdan v Pardubicích vyšel pětici draho. Na pokutách zaplatili 26 tisíc

Krimi

„Strážnice tedy okamžitě vyrozuměla kolegy, dodala popis osoby včetně informace, kdy a kde muž vystoupil. Pomocí kamerového systému se muže podařilo dohledat a záznam ukázal, že muž opakovaně jezdí různými vozy MHD přes centrum města a hledá si své objekty zájmu,“ sdělila mluvčí strážníků Lucie Klementová.

Řidič po nehodě v Pardubicích pokračoval v jízdě s uvolněnou kapotou

Krimi

Strážníci se pak vydali do města a jejich kolegyně v civilu čekala, jestli si ji muž opět vyhlédne. Stalo se tak a hlídka zvrhlíka zadržela. Případ si následně převzala policie.

Podle mluvčí je to za krátkou dobu již druhý zadržený, který obtěžoval ženy. Strážníci proto nabádají oběti, aby případy hlásily. „Apelujeme tímto na veřejnost, aby posty na sociálních sítích, kterými potvrzuje zmíněnou nepříjemnou zkušenost, vyměnila za oficiální oznámení buď u městské, či státní policie,“ uzavřela Klementová.

Reklama

Výběr článků

Načítám