Hlavní obsah

Zraněnou seniorku našli v bytě v Plzni sedět u vany. Na pomoc čekala několik dní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šťastný konec nakonec měl ve středu v podvečer případ seniorky z Plzně, která zůstala s poraněnou nohou několik dní ve vlastní koupelně, protože nemohla vstát. Zachránila ji všímavost sousedky a zásah městských strážníků.

Seniorku uvězněnou několik dní v koupelně zachránili městští strážníciVideo: Městská policie Plzeň

 
Článek

Pomoc seniorce ve Skalní ulici zalarmovala sousedka, která se na starší ženu nemohla dozvonit ani dobouchat, i když otevřené okno naznačovalo, že by měla být doma.

„K domu okamžitě vyrazila hlídka. Po zavolání do okna zaslechli strážníci zevnitř slabé sténání,“ uvedla tisková mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Hlídka se rozhodla dostat do bytu co nejrychleji – oknem. „Brzy se ukázalo, že obavy o ženino zdraví byly zcela oprávněné, když ji strážnice našla bezmocně sedět u vany a naprosto vyděšenou,“ popsala Pužmanová.

Seniorka nemohla vstát a stěžovala si na urputnou bolest nohy. Podle svých slov strávila v koupelně v mučivých bolestech několik dní.

Seniorku se strážníkům povedlo uklidnit a odvést do pokoje. „Zde ji přikryli dekou, aby ji udrželi v teple, postarali se o ni a zavolali zdravotnickou záchrannou službu,“ uvedla Pužmanová.

Přivolaní záchranáři následně seniorku vyšetřili a převezli do nemocnice.

Rotvajler porazil při nezdařeném aportu seniorku a ukončil jí aktivní život. Žena chce statisíce

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám