Hlavní obsah

Zraněná řidička, zdemolovaná corvetta. Nehoda zavřela dálnici D10 na Mladoboleslavsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brodce

Následky střetu dvou osobních aut řešili policisté se záchranáři a hasiči na dálnici D10 na Mladoboleslavsku. Zdravotníci měli v péči řidičku s lehkým zraněním, která s vozidlem vrazila ještě do svodidel. Druhým nabouraným autem byl sportovní veterán. Směr na Turnov byl zhruba hodinu a půl neprůjezdný.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havarované veteránské auto na dálnici D10

Článek

Nehoda se stala v sobotu krátce před polednem na 33. kilometru dálnice D10 u exitu Brodce. Po střetu dvou osobních aut jedno z nich ještě narazilo do svodidel, informovala policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Jednačtyřicetiletá řidička auta značky Fiat utrpěla lehčí zranění, záchranáři ji převezli do mladoboleslavské nemocnice.

Hasiči později informovali o tom, že řidičku museli vyprošťovat. Rovněž na síti X zveřejnili záběry z místa nehody, na kterých je jako další nabourané auto vidět sportovní veterán, podle všeho značky Chevrolet Corvette. Jeho šofér z nehody vyvázl bez zranění.

„Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní,“ dodala mluvčí. Policie v místě nehody dálnici nejdřív uzavřela, později byl směr na Turnov průjezdný jedním pruhem.

Opilý řidič projel 13 km dálnice D10 v protisměru, ohrozil desítky lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám