Hlavní obsah

Znásilnil tříletou neteř, tvrdí obžaloba. Nejsem pedofil, řekl soudu

Právo, Patrik Biskup
Plzeň

Pětileté vězení navrhuje státní zástupce pro 24letého muže z Karlovarska, který se před Krajským soudem v Plzni zpovídá ze znásilnění tříleté neteře.

Obžalovaný muž u souduVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„V období od února 2018 do června 2020 opakovaně využil toho, že mu byla jejím otcem svěřena k hlídání, a se záměrem se na ní sexuálně uspokojit ji osahával v oblasti přirození a nutil ji dotýkat se jeho penisu,“ uvedl v úterý žalobce Jakub Kubias s tím, že obviněný dívence vyhrožoval, že pokud o tom bude mluvit, zavře ji do sklepa.

Za týrání partnerky i její dcery potvrdil soud recidivistovi z Ostravy 11,5 roku

Krimi

„Nic takového jsem neudělal a ani na takové věci nemám pomyšlení,“ prohlásil mladý muž před soudem. Potvrdil, že holčičku občas hlídal. „Byla to maximálně hodina, když šel bratr vyvenčit psa nebo nakoupit. Nikdy jsem s ní nebyl delší dobu sám,“ pokračoval obžalovaný muž. Odmítl, že by byl pedofil. „V minulosti jsem měl pohlavní styk s asi pěti partnerkami,“ prohlásil.

Ženu na Plzeňsku viní ze zneužívání dítěte, chlapce měla nutit k sado-maso hrátkám

Krimi

K sexuálnímu atakům na dítě mělo docházet v době, když se jeho rodiče rozešli a obžalovaný bydlel u svého bratra, který si bral dceru na víkendy. „Když se jednou vrátila domů z návštěvy od otce, dala si ruku mého přítele mezi nožičky a pak mu sahala i na penis. Začala jsem na ni křičet, že tohle se nedělá a jak na to přišla. Říkala, že jí to dělá (obžalovaný),“ vypovídala před soudem matka dívky. Tvrdila také, že na spodních kalhotkách dcery našla divné skvrny.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Obžalovaný muž u soudu

„Malá mi řekla, že se (obžalovaného) bojí, protože ji chtěl zavřít do sklepa. Věřím jí, tohle by si sama nevymyslela,“ dodala svědkyně. Bratr obžalovaného a otec dívenky před soudem odmítl vypovídat. Podle spisu měl dceři darovat tablet, který kromě pohádek obsahoval i soubory s pornografickou tematikou.

Soud bude pokračovat výpověďmi dalších svědků.

Reklama

Výběr článků

Načítám