Hlavní obsah

Znásilnil mě a donutil krást, tvrdila zlodějka v ostravském nákupním centru

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Kuriózní případ prověřovala policie v jednom z ostravských nákupních center. Přistižená zlodějka se hájila tím, že byla před krádeží znásilněna a sama okradena o kabelku, přičemž údajný pachatel vrácení kabelky podmiňuje tím, že pro něj žena ukradne nějaké zboží. Nakonec se ukázalo, že si žena celý příběh vymyslela.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ se stal již minulý čtvrtek, ale policisté o něm informovali až nyní. Mluvčí ostravských policistů Gabriela Holčáková uvedla, že žena ukradla věci za bezmála tisíc korun. U pokladny ji zadržela ostraha, které zlodějka řekla, že věci kradla pro muže, který ji znásilnil a okradl.

„Muž měl vrácení věci podmínit krádeží zboží v předmětné prodejně. Dále měl ženě vyhrožovat dalším znásilněním, pakliže se krádeže zboží nedopustí,“ sdělila mluvčí.

Policie ale podrobným výslechem zjistila, že oznámené události kolidují s realitou. „Žena poté doznala, že znásilnění i další uvedené protiprávní jednání si vymyslela. Důvodem měla být obava z vězení,“ dodala mluvčí.

Devětadvacetiletá žena je kromě toho stíhaná pro různé krádeže v dalších prodejnách v Ostravě a ve Frýdku-Místku.

Reklama

Výběr článků

Načítám