Hlavní obsah

Zloděj v Brně okradl ženu, která půl hodiny ležela v bezvědomí na ulici

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnská policie pátrá po zloději, který v úterý ve Strnadově ulici okradl ženu trpící zdravotními komplikacemi. Právě kvůli nim ztratila vědomí při venčení svého asistenčního psa. Pachatel jí místo poskytnutí pomoci vzal kabelku s tabletem, externím diskem a peněženkou v celkové hodnotě 12 tisíc korun.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Reflexní prvky mají větší svítivost.

Článek

Událost se stala brzy ráno. Na ulici ležela žena zhruba půl hodiny v bezvědomí. Pak si jejího těla všimla kolemjdoucí mladá žena. Přivolala záchranku a za pomoci další kolemjdoucí ji přivedly k vědomí.

„Po procitnutí ale zjistila, že jí schází kabelka. Pachateli tohoto zavrženíhodného činu hrozí obvinění z krádeže,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Zda jej kriminalisté budou stíhat i za neposkytnutí první pomoci, to teprve ukáže další vyšetřování.

Policie v souvislosti s případem žádá veřejnost, aby se jí přihlásili svědci, kteří si v úterý mezi 05:00 až 06:00 všimli ve Strnadově ulici a v jejím okolí čehokoli podezřelého.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám