Hlavní obsah

Zloděj na jihu Čech se v bytě osprchoval, najedl a usnul v dětském pokoji. Majitelka spala vedle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Větřní

Šok zažila nedávno majitelka bytu ve Větřní na Českokrumlovsku. Do bytu se jí totiž vloupal zloděj, který se tu choval jako doma. Žena byla doma sama a zatímco spala v ložnici, muž se v koupelně osprchoval, v kuchyni se najedl, vzal si oblečení její dcery a spokojeně se v dětském pokoji uložil ke spánku.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

„Zloděj využil toho, že majitelka bytu zapomněla klíče v zámku. Jednoduše si tak byt odemkl. Od dveří údajně volal, zda je někdo doma. Když se nikdo neozval, bral to jako svolení, že si v bytě může dělat, co chce,“ uvedl Miroslav Šupík, mluvčí českokrumlovské policie.

Zloděj tak v bytě strávil téměř celou noc. Majitelka bytu našla muže, kterého v životě neviděla, v posteli své dcery až ráno a okamžitě volala policii. „Policisté devětadvacetiletého muže z Českobudějovicka zadrželi. Za porušování domovní svobody mu u soudu hrozí až tři roky za mřížemi,“ dodal Šupík.

Hyenismus ve Frýdku-Místku. Nejprve pomohl, pak seniorku okradl

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám