Hlavní obsah

Zloděj měl smůlu, auto jelo jen krokem

Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RYCHVALD

Smůla potkala dosud neznámého zloděje, který ze zahrady domu v Rychvaldě na Karvinsku ukradl vozidlo Mercedes Benz. Auto, které zde čekalo na opravu, totiž jelo kvůli poruše motoru jen rychlostí deset kilometrů v hodině. A aby to nebylo málo, opravář se vrátil domu zrovna ve chvíli, kdy vozidlo opouštělo pozemek.

Foto: Václav Vlasák

Trenér Petr Hybner udílí pokyny svým svěřencům.

Článek

Policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková ve středu informovala, že majitelem auta je muž z Klimkovic na Novojičínsku, který porouchaný vůz svěřil 24letému opraváři z Rychvaldu. "Když se vracel domů, uslyšel hluk startovaného automobilu a viděl, jak s mercedesem někdo odjíždí. Proto nastoupil do svého automobilu a začal zloděje pronásledovat," řekla Bednarčíková.

Muž se snažil zloději zablokovat svým automobilem cestu, ale to se mu nepodařilo a sám sjel do příkopu, ze kterého nemohl vyjet. Proto z auta vystoupil a začal pomalé vozidlo honit pěšky.

"Když byl na úrovni řidičových dveří, neznámý pachatel mu nastříkal do obličeje dráždivý sprej. Proto pronásledování raději ukončil a vyhledal lékařské ošetření," dodala Bednarčíková.

Rozčílený zloděj porouchaným vozidlem ujel ještě asi několik stovek metrů a pak auto odstavil. Mercedes si již opravář odvezl zpět, po pachateli policie dosud pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám