Hlavní obsah

Zkuste se mnou mluvit, prosil ostravský strážník. Muž hrozil skokem z mostu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Muž přelezl zábradlí na mostu nad dálnicí a nebezpečně se předklání. Takové hlášení jednoho z řidičů, který muže spatřil při jízdě, řešili strážníci v ostravské části Svinov. Ukázalo se, že na mostě byl 27letý mladík, který byl pod vlivem drog a skokem z výšky chtěl řešit rodinné problémy. Skončil v péči záchranky. Incident zachytila kamera městské policie.

Muž hrozil skokem z mostu v OstravěVideo: zdroj MP Ostrava

 
Článek

„Pane, zkuste se se mnou bavit. Jen se na mě dívejte,” přesvědčoval jeden ze strážníků viditelně zmateného mladíka, který tvrdil, že se nic neděje.

Incident se stal již minulou středu krátce po 16. hodině, informoval o něm v podělí mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Muž v pražských Dejvicích vyhrožoval v okně sebevraždou

Krimi

Strážníky a státní policii přivolal řidič, který z kruhového objezdu spatřil muže, jak přelezl svodidla na mostě nad dálnicí a nebezpečně se předklání přes zábradlí mostu.

Opilý chtěl s autem spáchat sebevraždu, hrozí mu vězení

Krimi

„Strážnici se pokusili s mužem navázat komunikaci. Po jeho oslovení s hlídkou nejprve komunikoval velmi sporadicky. Díky empatickému přístupu strážníků se však po nějakém čase muž hlídce svěřil, že je pod vlivem drog a má rodinné problémy. Ty chtěl vyřešit skokem z mostu,” upřesnil mluvčí.

Muž hrozil skokem z mostu v Ostravě

O jaké návykové látky se mělo jednat, strážníci neupřesnili. Později se podařilo dostat se k podezřelému na bezpečnou vzdálenost a dostat ho do bezpečí. O sedmadvacetiletého muže se pak postarala záchranná služba a případ dále prověřuje policie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám