Hlavní obsah

Zhrzená manželka se dožadovala svého muže s pistolí v ruce

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Netradičním způsobem se rozhodla dožadovat se návratu manžela pětadvacetiletá žena z Ostravy. Jeho nové milence vyhrožovala zastřelením a před manželem se na ulici dokonce obnažovala, aby ho získala zpět. Událost se stala sice už loni v létě, ženu však policie obvinila teprve před několika dny, kdy dokončila výslechy velkého množství svědků.

Foto: Profimedia.cz

Článek

O případu informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. První útok vůči 26leté sokyni se uskutečnil loni v červenci před domem v Ostravě-Hrabůvce, kdy došlo pouze na slovní výhrůžky. O několik dní později však přišla žena s nabitou pistolí a mířila jí do okna.

„Žena měla své oběti verbálně vyhrožovat, že pokud se k ní její manžel nevrátí, tak ji zastřelí,“ řekla Holčáková. Policisté byli přivolaní na místo a zbraň zabavili.

O tři dny později pak žena měla své výhrůžky opakovat a ženě, která její sokyni hlídala děti, řekla, že manželovu milenku bodne nožem a postará se, aby její děti skončily v dětském domově. Přitom dokonce vyhrožovala s kuchyňským nožem v ruce.

Svlékala se na ulici

Navíc vyšlo najevo, že žena si svého manžela snažila získat zpátky tím, že se před ním svlékala na ulici.

„Od tohoto jednání ji neměla odvrátit ani přítomnost dalších, nejméně tří přítomných osob. Svědci uvedli, že žena na lavičce roztahovala nohy, vyhrnula si sukni a shrnovala si spodní prádlo stranou, tak aby jí bylo vidět to, co bývá většinou skryto,“ dodala policejní mluvčí.

Následně měla zvednout ze země kámen a hrozit manželovi, že mu ho hodí na hlavu a zabije ho.

„Obviněná žena vyhrožování, obnažování i střelbu popřela. Přiznala pouze zakoupení expanzní pistole, kterou policisté následně zajistili, i opatření si další, dosud nezjištěné zbraně, které se však měla následně zbavit,“ dodala Holčáková. Obviněné teď hrozí dva až osm let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám