Hlavní obsah

Žhář chtěl v Orlové upálit dva lidi, sám u toho zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlová

Pokusem o upálení skončil podle policie konflikt mezi třemi lidmi, kteří obývali dům v Orlové na Karvinsku. Při požáru zemřel jeden muž, dalšímu muži a ženě se podařilo před plameny uniknout. Policie ze založení požáru podezřívá právě zemřelého muže.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár v Orlové

Článek

„Po příjezdu policistů se dvě osoby, muž a žena, nacházely mimo objekt. Byly předány do péče zdravotníků. Byl však předpoklad, že se v domě, který v tu chvíli hořel, nachází další osoba. Po uhašení požáru bylo uvnitř nalezeno tělo 59letého muže bez známek života,“ uvedla ve středu mluvčí policie Soňa Štětínská.

Policie případ prověřuje jako pokus o dvojnásobnou vraždu. „Podezřelým je zemřelý muž, který rovněž dům užíval,“ sdělila mluvčí.

Otevřela dveře a našla zavražděnou matku i bratra

Krimi

Sedmadvacetiletý muž a devětačtyřicetiletá žena, kteří se v domě nacházeli, se nadýchali kouře a skončili v péči lékařů.

„Pacienti jevili známky lehké intoxikace zplodinami hoření a po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče je posádky transportovaly na centrální příjem nemocných havířovské nemocnice,“ dodal mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Žena uhořela v autě. Soud uložil manželovi za trýznivou vraždu 27 let

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám