Hlavní obsah

Ženy pronajímaly pokoje na sex s veškerým servisem. Vydělaly čtyři miliony

České Budějovice

Kolem čtyř milionů korun vydělaly podle policie dvě ženy z jihu Čech, které kriminalisté ve čtvrtek obvinili z kuplířství. Ženy za 1500 korun pronajímaly pokoje v domě, kde poskytovaly služby mladé prostitutky.

Foto: Policie ČR

Jeden z pokojů, kde dívky poskytovaly sexuální služby.

Článek

Kriminalistům zabralo vyšetřování případu několik měsíců, při kterém zjistili, že 35letá žena během posledního roku a půl nejprve sama poskytovala sexuální služby v pronajatých bytech v Pardubicích a Českých Budějovicích. Pak jí však byt v Budějovicích přestal stačit a pronajala si dům v obci na Českobudějovicku. Kromě toho rozjela nábor dívek na erotický privát. V obou nemovitostech pracovalo podle policie až pět dívek, které platily za den 1500 korun.

Manželé zaplatí za kuplířství v klubech u hranic 180 tisíc

Krimi

„Protože se její ,podnikatelská činnost‘ více a více rozšiřovala, začala časem spolupracovat s druhou obviněnou, která inkasovala peníze od dívek v druhém pronajatém objektu. Zisk si dělily rovným dílem,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Foto: Policie ČR

Účetnictví si ženy krátily hraním her

Klienty sháněly jak obě ženy, tak i samotné prostitutky, které měly ze své služby stanovenou pevnou cenu. Pronajímatelky nezajímal počet klientů, ale počet dní strávených na pokojích. Dívky rovněž používaly různá jména, aby se klientům neokoukaly, a střídaly se v nemovitostech.

Prostituce je jako sport, hájí se rumunský kuplíř

Krimi

„Po určité době pak s některými ukončily spolupráci a našly dívky nové. Lákaly je na vysoké výdělky. Obě obviněné zajišťovaly dívkám veškerý servis – různé nákupy, úklid, praní ručníků a ložního prádla. Platily nájemné za pronajaté objekty. Jen kondomy si dívky musely hradit ze svých peněz,“ konstatovala mluvčí.

Jejich podnikání ve středu ukončili kriminalisté, kteří ženy ve věku 35 a 33 let zadrželi. Starší žena si podle nich vydělala až tři miliony korun, mladší pouze milion korun, protože se činností zabývala jen půl roku. Starší ženě hrozí za kuplířství až osm let vězení, mladší čtyři roky.

Foto: Policie ČR

Jeden z pokojů

Reklama

Výběr článků

Načítám