Hlavní obsah

Ženu v Chebu zajel syn šéfa kriminálky

Novinky, Pavel Peňas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Páteční tragickou nehodu, při které na chodníku v Chebu pod autem zemřela sedmašedesátiletá žena, zavinil syn šéfa chebských kriminalistů. Případ proto kvůli zamezení pochybností o možné podjatosti při vyšetřování převzala kriminálka v Sokolově.

Foto: Alexandra Kohoutová

Dinosauři na Chvalském zámku

Článek

Šéf chebské kriminálky a současný zástupce chebského policejního ředitele Josef Brož potvrdil, že za volantem vozu skutečně seděl jeho syn. Jak ale řekl, je plnoletý a svéprávný.

Podle vyšetřovatelů nehody auto bylo po technické stránce v pořádku. Nyní se čeká na výsledky testů krve a moči. "Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou," potvrdila ve středu mluvčí sokolovské policie Blažena Kašparová. "Muž byl obviněn z ublížení na zdraví a hrozí mu až pět let vězení," dodala.

K nehodě došlo v pátek nedaleko chebského hradu. Žena spolu se svým manželem doprovázela vnoučata z tenisových kurtů. Dvaadvacetiletý mladík pravděpodobně v nepřiměřené rychlosti nejdříve narazil do zaparkovaného formana, pak vjel na chodník a ženu zachytil. Po asi deseti metrech narazil i s ženou na kapotě do skály.

Reklama

Výběr článků

Načítám