Hlavní obsah

V parku v centru Plzně našli pobodanou ženu v bezvědomí. V nemocnici ji oživili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Plzeňští policisté od úterního odpoledne vyšetřují okolnosti napadení ženy středního věku, která ležela bez známek života v parku v Křižíkových sadech v centru města. Podle zjištění Novinek měla bodné poranění břicha. Původně policie informovala o tom, že žena v nemocnici zemřela. Později své vyjádření opravila s tím, že se ji lékařům podařilo v nemocnici oživit.

Policie vyšetřuje pobodání ženy v parku v centru PlzněVideo: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Krajská policejní mluvčí Pavla Burešová Novinkám potvrdila, že se s největší pravděpodobností jedná o násilný trestný čin. „Případ si proto převzali krajští kriminalisté,“ doplnila Burešová.

Policisté by podle ní uvítali svědectví lidí, kteří se kolem 15. hodiny pohybovali v Křižíkových sadech. Totožnost mrtvé policie podle Burešové zná. Mělo by se jednat o bezdomovkyni.

Foto: Patrik Biskup, Novinky

Zraněná žena ležela na lavičce

Tělo leželo na jedné z laviček. Mluvčí záchranné služby Mária Svobodová uvedla, že záchranáři ženu ve velmi kritickém stavu převáželi do nemocnice, kde ji předali do péče lékařů. Těm se nakonec podařilo obnovit její životní funkce.

Po pachateli policisté pátrají. V okolí také prohledávali odpadkové koše a kontejnery, ve kterých nespíš hledali vražednou zbraň.

Při popíjení v parku pobodal ženu, nechal ji tam bezvládnou ležet

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám