Hlavní obsah

Muže na Sokolovsku obvinili z vraždy, ženu umlátil kvůli drogám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Sedlo

Z vraždy obvinila policie v pondělí 38letého muže ze Sokolovska. Ten měl v noci na sobotu umlátit svoji o čtyři roky starší známou, se kterou ho pojil obchod s drogami. Zásahová jednotka podezřelého zadržela o den později v místě jeho bydliště.

Zadržení muže kvůli vraždě na SokolovskuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Obviněný muž přišel v pátek večer do bytu v Novém Sedle, kde bydlela jeho dvaačtyřicetiletá známá,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Samotnému útoku podle kriminalistů předcházela hádka ohledně toho, jak získat drogy. Po slovním konfliktu měl muž ženu fyzicky napadnout.

„Několikrát ji udeřil do hlavy tvrdým předmětem. Bezvládné tělo pak přikryl v bytě dekou a z místa odešel,“ pokračoval Kopřiva.

Policie vyšetřuje vraždu ženy na Sokolovsku, podezřelého zadržela zásahovka

Krimi

Ženu bez známek života našel v sobotu kolem šesté hodiny její přítel po návratu ze zaměstnání.

„Snažil se jí ještě poskytnout první pomoc. Poranění ale byla natolik vážná, že lékař na místě konstatoval smrt,“ uzavřel Kopřiva s tím, že jde o první letošní vraždu na území Karlovarského kraje.

Foto: Policie ČR

Zadržení muže kvůli vraždě na Sokolovsku

Vyšetřovatelé požádali státního zástupce, aby podal k soudu návrh na vzetí obviněného do vazby, o čemž bude soud rozhodovat.

Za brutální vraždu družky si muž odsedí 23 let

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám