Hlavní obsah

Ženu při brutálním znásilnění natáčel na mobil a udělal si s ní selfíčko. Dostal 7,5 roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvrdil, že šlo o dobrovolný sex se sadomasochistickými praktikami. Obhajobě Jana K. (35) ale Krajský soud v Plzni neuvěřil a za brutální znásilnění mladé ženy ho v pondělí poslal na 7,5 roku do vězení. Kromě trestu se musí obžalovaný podrobit ochrannému sexuologickému léčení a poškozené zaplatit 300 tisíc korun za traumatizující zážitek.

Obžalovaný Jan K. u Krajského soudu v Plzni Video: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Podle rozsudku si Jan K. znásilnění natáčel na mobil oběti, se kterou si dokonce udělal i selfíčko. To následně poslal jejímu bývalému příteli. Soud ho proto také uznal vinným z přečinu neoprávněného přístupu k nosiči informací. Proti verdiktu se muž na místě odvolal.

K násilnému incidentu došlo předloni v prosinci v bytě 26leté ženy, kam za ní muž přišel na návštěvu.

„Při loučení poškozenou obejmul a následně zatlačil do obývacího pokoje, kde ji povalil na postel a pokusit se svázat lepicí páskou. Když se žena bránila a prosila, aby toho nechal, chytil ji pod krkem a začal rdousit do doby, než začala upadat do bezvědomí a přestala se bránit,“ uvedla státní zástupkyně.

Macecha měla zneužít dítě k sado-maso hrátkám. Hloupost, zastal se jí otec chlapce

Krimi

Pak podle obžaloby Jan K. ženu svázal, zaklekl a začal masturbovat, přičemž si ji natáčel na mobilní telefon. „Poškozenou chytl za vlasy a zvedl hlavu tak, aby se dívala do kamery telefonu. Přitom se jí snažil vložit svůj úd do úst a konečníku. Poté obžalovaný vytáhl z kalhot pásek a ženu začal mlátit přes stehna a hýždě,“ popisovala dále žalobkyně.

To ale ještě nebylo ze strany násilníka vše. „Následně vzal koště, kdy na jeho konce přivázal nohy poškozené a začal ji znovu bít páskem. Poté na její mobilní telefon pořídil selfie fotografii, kterou poslal jejímu příteli,“ upozornila žalobkyně s tím, že žena skončila v péči psychiatrů. Dodnes má psychické potíže v důsledku traumatizujícího zážitku a je stále v pracovní neschopnosti.

Nebylo to poprvé, hájil se

Obžalovaný muž před soudem řekl, že akt byl dobrovolný. „Jo, byla svázaná, chytil jsem ji pod krkem a dostala na zadek. Ale nebylo to poprvé. Měli jsme spolu kamarádsko-milenecký vztah. Věděla, že mám rád tvrdý sex, a nikdy mi neřekla, že by jí to vadilo nebo že by to bylo přes čáru,“ tvrdil Jan K., který má sám rodinu s malým dítětem.

Sex probíhal dobrovolně až do doby, kdy jsem začal natáčet a pak poslal tu fotku. To byla moje chyba. V tu chvíli jsem vycítil změnu v jejím chování.
obžalovaný

Ten den podle svých slov přišel za poškozenou vyjasnit si další fungování jejich vztahu, který den předtím žena ukončila. „Když jsem odcházel a loučili jsme se, tak jsme se začali líbat a skončili v posteli. Sex probíhal dobrovolně až do doby, kdy jsem začal natáčet a pak poslal tu fotku. To byla moje chyba. V tu chvíli jsem vycítil změnu v jejím chování. Proto jsem toho nechal a z bytu odešel,“ uzavřel Jan K.

Podle předsedy senátu Jana Hostaše je zřejmé, že obžalovaný má zálibu v sadomasochistických praktikách. „Po výslechu poškozené a v kontextu s dalšími důkazy jsme dospěli k závěru, že došlo k nedobrovolnému pohlavnímu styku. Uložené ochranné léčení pak snad povede k tomu, že si obžalovaný uvědomí, že takovéto jednání není normou ve společnosti. Akceptovatelné by to možná bylo pouze tehdy, kdy by oba aktéři tyto praktiky provozovali s oboustranným souhlasem,“ uzavřel Hostaš.

Mučení herců a další bizarní praktiky natáčení sadistických filmů projednával soud

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám