Hlavní obsah

Žena z Třince si najala paní na úklid, ta jí nakonec vybílila šperkovnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paní domácí má tolik šperků, že možná ani nepozná, když o některé přijde. Takto možná přemýšlela osmatřicetiletá žena z Karvinska, která se nechala zaměstnat na výpomoc s úklidem v jednom z rodinných domů v Třinci. Žena ale na ztrátu šperků přišla a celou věc oznámila policii.

Foto: Policie ČR

Uklízečka vykradla ženě šperkovnici. (Ilustrační foto)

Článek

O případu informovala mluvčí policie Kateřina Kubzová. Sdělila, že žena od loňského roku pravidelně dojížděla do Třince, kde vypomáhala v rodinném domě s úklidem. „Když si však jednoho únorového dne chtěla paní domu vzít z krabičky jeden ze svých šperků, zjistila, že jí ve šperkovnici chybí hned několik kousků. Jednalo se o zlaté prsteny, náušnice, řetízek i náramek, vše v hodnotě okolo 45 tisíc korun,“ sdělila Kubzová. Podezření logicky padlo právě na ženu, která měla volný přístup do pokojů včetně ložnice, kde byla šperkovnice uložena.

Majitelka se tedy vydala na policii, kde celou věc oznámila. „Na služebně se žena policistům při výslechu ke krádeži šperků doznala. Jak sama uvedla, dostala se do tíživé finanční situace, potřebovala peníze a rozhodla se ji řešit tímto způsobem,“ dodala mluvčí s tím, že uklízečka se přiznala i k tomu, že šperky prodala do zastavárny a zlatnictví a získala tak téměř třicet tisíc korun, které už utratila. Nyní jí hrozí až dva roky vězení.

Prodavačka se tahala se zlodějkou o lup v Brně pod okny policejní stanice

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám