Hlavní obsah

Prodavačka se tahala se zlodějkou o lup v Brně pod okny policejní stanice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V divokou tahanici přerostla výprava sedmatřicetileté ženy prahnoucí po parfémech, ovšem uzmutých bez placení. Na lup se vydala do centra Brna do jednoho z obchodů na náměstí Svobody.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Náměstí Svobody v Brně

Článek

Prodavačce ale ženino počínání, kdy si kabelku nacpala parfémy a odešla bez placení, neuniklo. Zlodějka byla dostižena u kašny, kde se s prodavačkou urputně o kabelku přetahovala.

Žena si do kabelky nastrkala dvanáct parfémů v hodnotě asi pěti tisíc korun. „Ty si naskládala do kabelky a prošla přes pokladní zónu bez zaplacení. U kašny pak právě o tuto kabelku s parfémy započala divoká tahanice,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

„Zlodějka si totiž zavazadlo s nakradeným zbožím zarputile bránila a nebýt policejní hlídky, která na místo během chvíle dorazila, mohlo by se jí podařit vytrhnout a zmizet,“ dodal.

K tahanici došlo takřka pod okny policejní služby. Přímo na nároží náměstí Svobody je totiž budova policejního obvodního oddělení Brno-střed.

Drsně zkopaná matka na zastávce v Brně: Policie dopadla dvojici z videa

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám