Hlavní obsah

Žena volala o pomoc policisty. Násilník na ně vytáhl zbraň a utekl jim

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středočeští policisté v pondělí zasahovali v domě, kde si žena stěžovala na problémy s expřítelem. Při jednání s policisty muž vytáhl zbraň a ohrožoval hlídku. Následně utekl a muži zákona po něm pátrají.

Foto: Policie ČR

Hledaný Tomáš Přibáň

Článek

Hlídka byla přivolána do domu v Čelákovicích v pondělí večer. „Oznamovatelka si stěžovala na opakované problémy se svým bývalým přítelem,” řekla policejní mluvčí Eva Hašlová.

Hlídka policie následně s mužem hovořila před domem, když v jednu chvíli agresor vytáhl zpoza pasu zbraň a ohrožoval s ní policisty i expřítelkyni. Posléze odešel do domu, kde se zamkl.

Na místo ihned vyjely další hlídky a zásahová jednotka. Než však došlo na akci, muž nepozorovaně utekl zadní části domu.

Po vniknutí policistů do domu byla nalezena jen zbraň. „Zanechal tam plynovou pistoli. V současné době probíhá intenzivní pátrání po podezřelém muži, jeho totožnost je policistům známá. Podezřelý nemá trestní minulost,“ konstatovala Hašlová.

Hledaný Tomáš Přibáň je vysoký 180 až 185 centimetrů, má hnědé delší vlasy, hnědé oči a hnědé vousy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám