Hlavní obsah

Žena v Přerově prolétla skleněnými dveřmi, ošetření se bránila zuby nehty

Novinky, kub
Přerov

Strážníky v Přerově zaměstnal incident s ženou, která se pořezala, když propadla skleněnou výplní dveří. Přivolané strážníky a zdravotníky napadala i během ošetření, kterému se rovněž snažil bránit její přítel.

Foto: Městská policie Přerov

Incident s pořezanou ženou v Přerově.

Článek

Konflikt se odehrál v pondělí po 21. hodině. Strážníky přivolala svědkyně přes tísňovou linku s tím, že někdo rozbil domovní dveře. Oznamovatelka také strážníky nasměrovala do bytu, kde se měl nacházet podezřelý pár.

„Před bytem bylo velké množství krve a byl z něj slyšet hlasitý křik. Dveře vzápětí otevřel mladý muž, který oznámil, že uvnitř je jeho přítelkyně, která velmi krvácí, protože propadla skleněnou výplní dveří,“ popsal v úterý mluvčí strážníků Miroslav Komínek. Věk páru strážníci neupřesnili.

Foto: Městská policie Přerov

Incident s pořezanou ženou v Přerově

„Strážníci uvnitř bytu nalezli silně opilou hysterickou ženu, která krvácela z několika řezných ran na noze, a okamžitě jí poskytli první pomoc. Během ošetřování začala v záchvatu vzteku strážníky napadat a bránila jim v ošetření, a proto ji museli spoutat a pevně držet, aby mohli krvácení zastavit,“ upřesnil mluvčí.

Žena se podle něj chovala agresivně i vůči zdravotníkům, kteří ji přijeli ošetřit. Navíc se do lidí ze záchranky pustil přítel poraněné ženy, který bránil záchranářům v práci. Strážníci ho zneškodnili a vyvedli pryč.

Foto: Městská policie Přerov

Incident s pořezanou ženou v Přerově

„Hlídka musela asistovat zdravotníkům i při převozu dotyčné do nemocnice a tam ji držet během lékařských úkonů, protože se žena stále snažila zaútočit na lékaře. Po několika hodinách se zklidnila natolik, že jí byla sejmuta pouta a mohla být předána do péče příbuzných. Celý případ bude mít dohru u správního orgánu,“ dodal Komínek.

Reklama

Výběr článků

Načítám