Hlavní obsah

Žena v Hradci pokousala tři policisty, jeden málem přišel o malíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

V obchodním domě na Pražském Předměstí v Hradci Králové zadržela minulý týden ostraha čtyřčlennou skupinu kvůli podezření na krádež bundy. Při příjezdu přivolané policejní hlídky se dva muži dali na útěk, ale policisté je doběhli a zadrželi. Když je zajišťovali, vrhla se na trojici policistů znenadání agresivně přítelkyně jednoho ze zadržených.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Než se hlídce podařilo ženu, která ze sebe chrlila vulgární nadávky, mlátila a kopala kolem sebe, spoutat, jednoho kousla do předloktí, druhému málem ukousla malíček a třetímu se opakovaně zakousla do ruky. Dvěma policistům způsobila zranění, s kterými museli vyhledat lékařské ošetření,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Při běsnění na záchytce málem uškrtil mladíka. Cítím se nevinen a ponížen, řekl soudu

Krimi

Ukázalo se, že žena je pod vlivem alkoholu, nadýchala 1,5 promile. Jelikož i zadržení muži byli silně podnapilí, byli všichni tři převezeni na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Případ muže podezřelého z krádeže bundy bude řešit správní orgán, kam policisté přestupek po prošetření oznámí.

Muž bez respirátoru dal prodavačce v Praze pěstí, když ho odmítla obsloužit

Krimi

„Dvacetiletá žena nyní čelí obvinění ze zločinu násilí proti úřední osobě, za což jí hrozí trest odnětí svobody na 6 měsíců až 6 let. Je stíhána na svobodě,“ dodala Kormošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám