Hlavní obsah

Žena ukousla milenci jazyk

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

V chebské nemocnici je od úterý hospitalizován 24letý muž z Břeclavi, kterému při francouzském polibku ukousla jazyk o 15let starší milenka. Lekáři pacientovi jazyk přišili, ale podle jejich předběžného vyjádření bude funkce orgánu zřejmě trvale narušená.

Foto: Petra Zajícová

Světová rekordmanka v hodu oštěpem Barbora Špotáková byla tentokrát druhá.

Článek

Na nemocničním lůžku si poleží ještě minimálně dva týdny. Policie případ kvalifikovala jako ublížení na zdraví, ale není vyloučeno, že ženu obviní z pokusu těžké újmy na zdraví.

"Celé se to odehrálo ve vestibulu paneláku v ulici Přátelství na sídlišti Skalka v Chebu. Ti dva se poznali krátce předtím v nedaleké restauraci. Žena muže požádala, aby jí doprovodil domů a u výtahu mu řekla, že chce pusu na dobrou noc. Při polibku ho potom kousla do jazyku tak, že muž musel okamžitě vyhledat lékařskou pomoc," řekl Právu Josef Mulenko z chebského policejního ředitelství. Podle něj muž přišel o třetinu jazyku.

"Na chodbě bylo krve jako z vola. Myslel jsem si, že tam někdo někomu nabančil," řekl jeden z nájemníků domu, který se vracel domů krátce poté, co zraněný muž panelák opustil.

Ženě hrozí až rok vězení

Co onu dámu k tak sadistickému činu vedlo, není zatím jasné. Policisté ji ještě důkladněji nevyslechli.

Podle domažlického sexuologa Viliama Janáče existují tři reálná vysvětlení, jak k ukousnutí jazyka mohlo dojít. "Jednak nešťastná náhoda, nebo křeč, jejíž riziko stoupá přímo úměrně s množstvím požitého alkoholu, a poslední možností je úmysl, který se ovšem těžko dokazuje. Žena může být sadisticky zaměřená, ale takových případů je minimum," uvedl Janáč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám