Hlavní obsah

Žena tahala peníze z mladistvého ve vlaku z Mostu do Prahy. Pak ho u nádraží znásilnila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vyhovět prosbě ženy o peníze a dát se s ní do řeči, to se stalo osudným mladistvému na cestě vlakem z Mostu do Prahy. V cílové stanici ho měla navíc zatáhnout do křoví u budovy pražského hlavního nádraží, okrást ho a znásilnit. Podezřelé hrozí až desetileté vězení.

Foto: Mapy.cz

Okolí hlavního nádraží v Praze

Článek

O případu ze září ve středu informoval mluvčí policie Václav Krieger. Dvaačtyřicetiletá žena pocházející z Bíliny měla ve večerních hodinách cestovat z nedalekého Mostu do Prahy vlakem, kde si podle vyšetřovatelů vyhlédla jako oběť chlapce. Jeho věk policie nezmínila, mluvčí uvedl, že se jednalo o mladistvého.

„Žádala po něm nějaké drobné na cestu do Prahy. Poškozený jí věnoval 160 korun. Oba pak vystoupili v cílové stanici. V nádražní hale stíhaná chytla mládence za ruku a měla ho táhnout ven z budovy několik desítek metrů ke křoví. Ten ze strachu nic neříkal, nebránil se,“ popsal incident mluvčí.

Chlapec se sice snažil přivolat si telefonem pomoc, žena mu to ale s křikem nedovolila.

Šestnáctiletá dívka znásilnila ve výchovném ústavu mladší chovankyni

Krimi

„V tmavém křovinatém zákoutí se zastavili a obviněná požadovala vydání dalších peněz. I přes nesouhlas poškozeného vytáhla z jeho kapsy peněženku, o kterou se chvíli přetahovali. Ženě se podařilo vytáhnout dvě bankovky, které uschovala a odmítla je vrátit.  Pak se chtěla možná revanšovat, proto podle policistů mladistvému stáhla zapnuté kalhoty a začala mu provádět masturbaci penisu,“ uvedl Krieger.

Hoch podle policie o žádné sexuální služby nestál, jenže jak byla všude tma, a také ze strachu z fyzického napadení, se prý rozhodl, že nebude klást žádný odpor.

„Po krátké době žena přestala. Mladík se opět s neúspěchem dožadoval vrácení odcizené finanční částky. Stíhaná mu ještě několikrát nabídla pohlavní styk. To poškozený pochopitelně odmítl a šel celý incident oznámit na policejní služebnu,“ zmínil mluvčí.

Ženu policisté později vypátrali a předvolali ji k výslechu. „Pokud bude uznána vinnou, hrozí jí až desetiletý trest odnětí svobody,“ dodal mluvčí.

Ve vlaku z Ostravy oloupil kamaráda o peníze, s nimiž se fotili na záchodě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám