Hlavní obsah

Žena se v Praze snažila zadržet zloděje na útěku. Poslal ji k zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Obvodní soud pro Prahu 8 poslal na rok do vězení pražského recidivistu, který má na svědomí několik krádeží. Při jedné z nich utíkal z obchodního domu, když nevybíravě srazil k zemi ženu, která se ho snažila zadržet. Na svědomí toho měl ale více.

Pražský zloděj v akciVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie 44letého recidivistu zadržela poté, co se mu příliš nevydařilo vloupání do auta v Libni. Viděl ho pohotový svědek a ohlásil krádež na linku 158. Během vyšetřování pak kriminalisté rozkryli další skutky.

Sečtělý zloděj. Muž v Praze ukradl v obchodě knihy za desítky tisíc

Krimi

„Mimo jiné se dopustil krádeže sportovních oděvů v obchodním centru na Praze 7. Při útěku z místa činu srazil k zemi mladou ženu, která se mu snažila v útěku zabránit. Svědci krádeže podezřelého pronásledovali až na ulici, kde se ho pokoušeli zadržet,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Zloděj srazil k zemi ženu

Muž sice utekl, ale poztrácel ukradené věci, svoji bundu i s klíči od bytu, kde bydlel. Policie mu dále dokázala krádež v drogérii, vykradený pekařský vůz nebo další vloupání do jiného auta.

Za tři případy byl již odsouzen a stráví rok ve vězení. Za ostatní trestné činy mu hrozí až tři roky ve vězení. Muž má v rejstříku trestů již dvacítku záznamů.

Reklama

Výběr článků

Načítám