Hlavní obsah

Žena se na výletě propadla metr do bahna. Zachránce přijel na traktoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Metr do bahna zapadla žena na Svitavsku, když byla na výletě s rodinou. Zachránil ji místní dobrovolný hasič, který pro ni přijel traktorem.

Foto: HZS Pardubického kraje

Žena se propadla metr do bahna

Článek

Rodina přijela na Svitavsko z Brna a vyrazila po turistické trase k Holubí Studánce. Jenže u Městečka Trnávky žena vešla do hodně podmáčeného terénu a zapadla. Přitom si ještě lehla na břicho a rukama se snažila vyprostit, tím však ještě více zapadla.

Dvanáctiletý hoch zachránil život kamarádce, která spadla ze skály do jezírka

Krimi

„Hned, jak jsem se o případu dozvěděl, vzal jsem traktor, protože s jinou technikou se do těch podmáčených míst, které tu po dešti jsou, nedostanete," uvedl zástupce velitele jednotky dobrovolných hasičů z Městečka Trnávky František Kozlovský.

Když přijel na místo, žena byla asi metr v bahně. Hasič sebral fošny a podlážky na lešení a vyrazil jí na pomoc. Mezitím zavolal profesionální jednotku hasičů.

Muž v Praze chtěl skočit z mostu, dívka v bílém ho držela za ruku do zásahu policie

Krimi

„Žena byla v šoku a všichni kolem museli prožít hodně stresu, když viděli ženu a maminku v jedné osobě propadat se hlouběji do bahna,“ řekla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Vše dobře dopadlo a ženu se podařilo vytáhnout. Hasiči ji pak odvezli na stanici, kde se mohla osprchovat. „Vydáme se ještě místo označit, aby se do bahna nepropadl někdo další," uzavřel Kozlovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám