Hlavní obsah

Žena navštívila svého známého v Brně. Tři dny se jí nemohl zbavit

Brno

Říká se, že host a ryba po třech dnech smrdí. Pravdivost tohoto přísloví si na vlastní kůži vyzkoušel muž z Brna, který se ani po třech dnech nebyl schopen zbavit opilé návštěvnice. Vše nakonec řešila policie.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Opakovaně v úterý v noci vyjížděla hlídka do brněnské čtvrti Pisárky. O pomoc policie tam totiž požádal zoufalý muž, kterého před třemi dny navštívila jeho známá a z původně zamýšlené krátké návštěvy se stalo třídenní martýrium. Ženě se totiž u něj natolik zalíbilo, že opakovaně odmítala z malého domku jednoduše odejít,“ popsal situaci policejní mluvčí Petr Vala.

Příjezd do Brna zablokovali divočáci a nadměrný náklad

Krimi

Jak doplnil, nepomohl ani první výjezd mužů zákona, kteří jeho opilou kamarádku s ujištěním, že se již ke známému nevrátí, vyprovodili. „Po odjezdu hlídky totiž žena, která nadýchala necelé dvě promile, přelezla nevysoký plot a opět začala muže obtěžovat,“ dodal mluvčí.

Na Břeclavsku pyrotechnika těžce zranila dva muže v obličeji

Domácí

To už bylo jasné, že se nezvaná návštěva o sebe není schopná postarat. Policisté tak podnapilé sedmatřicetileté návštěvnici zařídili úplně jiné ubytování, a to na místní záchytce, kam ji krátce před půlnocí z úterý na středu odvezli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám