Hlavní obsah

Žena na Sokolovsku šla na sokyni v lásce své kamarádky s baseballovou pálkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví podezírají policisté 25letou ženu, která v polovině února v Rotavě na Sokolovsku vytáhla na o rok mladší sokyni v lásce své kamarádky baseballovou pálku a vyhrožovala, že ji zbije. Novinkám to sdělil mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v polovině února. Rotavou se v podvečer procházel 26letý muž se svou 24letou přítelkyní a potkali auto, které řídila mužova bývalá 21letá přítelkyně a její 25letá kamarádka.

„Po chvíli měla z automobilu vystoupit pětadvacetiletá žena, která si z vozidla vzala baseballovou pálku a šla směrem k čtyřiadvacetileté ženě. Přitom ji měla vulgárně urážet a vyhrožovat jí fyzickým napadením,“ popsal Kopřiva.

V napadení zabránil muž, který hrozící ženě po přetahování baseballovou pálku vytrhl z rukou.

Podle informací Novinek se útočnice chtěla postavit za svou kamarádku, která skončila bez přítele a neuměla se prý podle ní k věci pořádně postavit a rázně ji řešit. „Chtěla se mstít za ni,“ uvedla žena, která je s případem seznámena. „Například se po rozchodu s přítelem nedokázali domluvit, kdo bude mít následně u sebe psa,“ poznamenala.

Dvojice žen z místa následně odjela. „Policisté z obvodního oddělení Rotava sdělili podezření ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví pětadvacetileté ženě z Lokte,“ uvedl Kopřiva s tím, že při incidentu nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku. „V případě prokázání viny hrozí pětadvacetileté ženě trest odnětí svobody až na tři roky,“ uzavřel mluvčí.

Dívku, která sokyni šlapala po hlavě, navrhla policie obžalovat

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám