Hlavní obsah

Žena ležela na balkóně s nožem zabodnutým ve stehně

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Možná partnerské neshody byly důvodem víkendové krvavé potyčky devětatřicetiletého muže a jeho o sedmnáct let mladší družky v Brně. Vozidla policistů vyjížděla v neděli dopoledne do Slatiny.

Článek

„Na balkóně bytu v prvním patře ležela žena a krvácela. Ve stehně měla zabodnutý nůž a s hlídkou nekomunikovala. Na zabouchání u dveří a slovní výzvy nikdo nereagoval. Vzhledem k tomu, že v bytě byla osoba v bezprostředním ohrožení života, policisté dveře vykopli,“ řekla mluvčí policie Andrea Straková.

Uvnitř je překvapil muž potřísněný krví, který proti hlídce náhle vyběhl z kuchyně. Policisté agresora spoutali a zjistili, že je lehce poraněný, měl řeznou ránu na hrudníku a drobné řezné ranky na rukou.

„Dvojici si převzali přivolaní záchranáři a převezli je do nemocnice k dalšímu ošetření. Kriminalisté v současné době zjišťují, co se na místě vůbec stalo a za jakých okolností došlo ke zranění,“ doplnila mluvčí.

Muž i žena byli v silně podnapilém stavu, lze tedy předpokládat, že určitou roli sehrál i alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám