Hlavní obsah

Žena, která v Opavě pobodala přítele, byla obviněna z vraždy

Právo, hon
Opava

Ze zvlášť závažného zločinu vraždy, která se stala o víkendu v jednom z rodinných domů v Opavě, obvinila policie šestačtyřicetiletou družku zabitého. V pondělí o tom informovala mluvčí moravskoslezské policie. Policie podala návrh na vzetí obviněné do vazby.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tělo mrtvého muže bylo nalezeno v sobotu v podvečer, žena byla zadržena později a obvinění si vyslechla v neděli pozdě večer.

„Z dosud zjištěných informací vyplývá, že žena měla v sobotu v podvečer zaútočit na svého druha, který ji předtím napadl. Muž utrpěl zranění na různých částech těla, kterým následně podlehl. Policisté ženu zadrželi a v neděli v nočních hodinách ji obvinili z vraždy. Policisté zajistili na místě stopy a také nůž, který bude podroben expertize,“ uvedla mluvčí Štětínská.

Přivolaní záchranáři už nedokázali pobodanému pomoci. „V době, kdy nám byl zraněný muž nahlášen, tak už byl v bezvědomí. Snažili jsme se proto po telefonu pomoci lidem, kteří byli na místě události, aby zraněného resuscitovali. S naší telefonickou pomocí zahájili masáž srdce, ve které pak pokračovali přivolaní záchranáři. Bohužel muž svým zraněním podlehl a lékařka musela konstatovat smrt,“ uvedl již v neděli mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám