Hlavní obsah

Vyvádějící žena z Brněnska skončila třikrát po sobě na záchytce, počtvrté měli plno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tišnov

Hned třikrát za 55 hodin odvezli v minulých dnech policisté z Tišnova na Brněnsku na záchytku k vystřízlivění 34letou ženu. V zařízení by skončila i počtvrté, ovšem záchytka byla již obsazena jinými opilci.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Série ženy holdující alkoholu začala v sobotu odpoledne v Tišnově. To nechtěla ukončit návštěvu v bytě známého,” popsal začátek příběhu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Přivolaní policisté ženě naměřili 3,91 promile a pak nechtěného hosta odvezli na záchytku.

Jak poznat, že moc pijete? Tělo vám to poví

Zdraví

„Druhý den v poledne se odehrál podobný scénář v Osikách. Žena, která měla v dechu opět skoro čtyři promile, si vynucovala nedělní návštěvu v domě u příbuzných. Potřetí putovala na záchytku znovu z Tišnova, když se povalovala na chodbě bytového domu nedaleko svého bydliště a jeho nájemníky obtěžovala. Dechová zkouška jí ukázala hodnotu 3,83 promile,“ popsal Malášek, podle nějž policisté vezli ženu na záchytku třikrát během 55 hodin.

Ženu popadl amok a v obchodě rozbila 500 lahví alkoholu

Koktejl

Naposledy jela policejní hlídka do tišnovské místní části Trněnec, kde žena vyváděla v jednom z místních domů. Počtvrté už ale na záchytce kvůli plné obsazenosti neskončila. Policisté pak opilou ženu svěřili jejímu příteli, který slíbil, že se o ni postará.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám