Hlavní obsah

Zásahovka zadržela v pražském penziónu tři cizince, jeden utekl oknem

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie zasahovala v noci na úterý v pražských Čimicích v jednom z penziónů, kde se podle informací Novinek skrývali čtyři Rumuni podezřelí z krádeže. Tři muže zásahová jednotka dopadla, jednomu se podařilo utéci. Muži patřili do mezinárodního gangu zlodějů.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté našli u penzionu auto s trezoremVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté zasahovali v penziónu v Čimické ulici. „V současné chvíli kriminalisté z Policejního prezidia provádějí úkony spojené s vloupáním do prodejny s tabákovými výrobky a následným zadržením třech cizinců,“ uvedla mluvčí Policejního prezidia Ivana Nguyenová bez bližších podrobností.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Okno v prvním patře, ze kterého cizinec utekl.

Podle informací Novinek patří zadržení cizinci do mezinárodního gangu a česká policie úzce spolupracuje se zahraničními kolegy.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto, ve kterém našli policisté trezor.

Podle místních obyvatel byla v noci slyšet střelba. Cizinec utekl oknem, následně přes místní rybník. Policistům při pronásledování pomáhal také vrtulník, muž však přesto utekl. Podle informací z místa bylo na parkovišti u penziónu nalezeno auto, ve kterém byl trezor s penězi.

Foto: Policie ČR

Cizinec, který policistům uprchl.

V úterý odpoledne policie zveřejnila fotografii uprchlého cizince, který podle ní může být zraněný. Informace o jeho pobytu přijme linka 158.

BEZ KOMENTÁŘE: Vrtulník prohledává terén v ČimicíchVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám