Hlavní obsah

Zákazník pobodal zaměstnance ostrahy supermarketu

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Krátce před pondělní dvanáctou hodinou v jednom z místních supermarketů v Praze na Vinohradech byl brutálně napaden zaměstnanec ostrahy. Třiatřicetiletý zákazník ho pobodal nožem. Muž byl se středně těžkými zraněními převezen do vinohradské nemocnice, sdělila policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V 11.42 přijal operátor tísňové linky informaci o výjezdu záchranky do pražských Vinohrad, kde mělo v tamní prodejně potravin dojít k pobodání pracovníka bezpečnostní agentury jedním ze zákazníků,“ uvedla policejní mluvčí.

Vzhledem k závažnosti oznámení na místo neprodleně vyrazilo hned několik policejních hlídek. Třiatřicetiletého útočníka však zadrželi přímo kolegové napadeného muže, kteří ho posléze také předali přivolaným policistům.

Pobodaný muž byl okamžitě transportován záchrannou službou do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. „V důsledku bodnutí utrpěl středně těžká zranění. V době transportu do nemocnice byl mimo ohrožení života,“ uvedla pro Novinky mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Násilníka police převezla na služebnu. „Konkrétní trestně právní kvalifikaci kriminalisté stanoví až na základě svědeckých výpovědí a po zjištění všech souvislostí,“ dodala Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám