Hlavní obsah

Zadržený zloděj měl v tašce 300 tisíc a výbavu hodinového manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tři sta tisíc korun našli o víkendu policisté u zloděje v Praze. Kromě toho měl plynovou pistoli a výbavu nářadí, za kterou by se nemusel stydět ani hodinový manžel.

Zadržení zlodějeVideo: Policie ČR

 
Článek

V sobotu ráno dostali policisté oznámení, že v ulici Hráského se do kolárny vloupal muž s pistolí v ruce a následně chodil po domě. Policie nenechala nic náhodě a poslala do domu více hlídek. Po příjezdu na místo však kromě vypáčených dveří už v domě nikoho nenašli, a tak vyrazili prohledat okolí.

Objednali si zboží, aby si prohlédli terén. V noci pak ukradli elektroniku za stovky tisíc

Krimi

O pár minut později muže s namířenými zbraněmi zadrželi. „Při následné prohlídce u muže nalezli plynovou pistoli a velké množství nástrojů, jako například pákové kleště, šroubováky, dláta a kombinované kleště, které mu sloužily k překonávání vstupních dveří,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Svědci poznali na videu muže podezřelého z okradení sester covid centra

Krimi

To však nebylo vše. Našli také rušičku signálu GPS, dvoje značkové tenisky, drogy a 300 tisíc korun v hotovosti. Lustrací policisté zjistili, že 22letý mladík je známý recidivista, který má podmínku až do roku 2022.

„Tomuto sedmiměsíčnímu trestu odnětí svobody se tedy nevyhne a v případě odsouzení za další trestný čin krádež se mu může prodloužit až o další tři roky,“ uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám