Hlavní obsah

Záběry z pronásledování BMW v Praze. Prchající řidič na drogách měl už být ve vězení

– Praha

Nebezpečnou jízdu předvedl v úterý při prchání před policií řidič osobního auta BMW. Muž vysokou rychlostí ujížděl k parku v Praze 10. V něm se pokusil zmizet, policisté ho ale zadrželi. Prověřování pak ukázalo, že byl na drogách, a navíc měl být ve vězení.

Pronásledování odsouzeného muže v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič odmítl zastavit kvůli kontrole, policisté ho začali pronásledovat v úterý krátce po 19:30 hodině. BMW vjelo nedlouho poté do ulice U Krbu v Praze 10, která nebyla průjezdná kvůli betonovému hrazení před vjezdem do parku.

Řidič na pervitinu se vyhýbal vězení, honičku s policií ukončil karambol

Krimi

„Následně řidič vystoupil z vozidla a utekl před policisty do parku. Ti ho však po pár metrech dostihli a za užití donucovacích prostředků zadrželi. Čtyřiatřicetiletý podezřelý se podrobil testu na drogy, který byl pozitivní,” informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Pronásledovaný řidič vjel do ulice U Krbu v Praze 10.

Podle mluvčí se při prověřování ukázalo, že muž byl v celostátním pátrání, protože měl nastoupit do vězení, kam ho soud poslal za krádeže a trestnou činnost spojenou s drogami.

Zdrogovaný mladík ujížděl policii v Plzni v kradeném BMW

Krimi

„Navíc řídil i přesto, že má vyslovené dva platné zákazy řízení. Při prohlídce u něj policisté nalezli větší množství pervitinu. Recidivista se v současné chvíli nachází ve vězení za předchozí trestnou činnost,” dodala Siřišťová.

Policie muže dále prověřuje v souvislosti s přechováváním omamných látek, zabývat se bude rovněž mařením úředního rozhodnutí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám