Hlavní obsah

Záběry z nehody na Tachovsku. Policisté pomáhali dívce zaklíněné ve voze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté zveřejnili záběry z vážné nehody na Tachovsku, u níž minulý týden zasahovali. Auto nedaleko Kladrub vyletělo ze silnice a skončilo na střeše. Zranilo se pět lidí, z toho čtyři děti. Uvnitř zůstala zaklíněna dvanáctiletá dívka, které hlídka pomáhala.

Zásah u vážné nehody u Kladrub na TachovskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Událost se stala minulé úterý krátce před 19. hodinou. Na místo dorazili jako první právě policisté. S dívkou, která zůstala uvězněna v převráceném voze, začali komunikovat. Zjistili, jestli se může hýbat. „Jsem tady, neboj se nic. Už jsou tu hasiči, pomůžou ti ven z auta,“ uklidňoval ji jeden z policistů.

Dívku si následně do péče převzali zdravotníci. S lehkými zraněními ji sanitka odvezla do plzeňské fakultní nemocnice. Tam skončili i další pasažéři z automobilu, dvě dívky ve věku 11 a 12 let také s lehčími zraněními a rovněž 34letý muž a 12letý chlapec se středně těžkými poraněními.

Podle policejní mluvčí Evy Červenkové jel šofér toyoty ve směru od Zhoře. V levotočivé zatáčce nezvládl řízení, s vozem havaroval do příkopu.

Foto: Policie ČR

Zásah u vážné nehody u Kladrub na Tachovsku

Auto na Tachovsku skončilo na střeše. Zranil se jeden dospělý a čtyři děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám