Hlavní obsah

Zabarikádovaného muže v bytě v Kobylisích zadržela zásahovka. Skončil na psychiatrii

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Zásahová jednotka zadržela ve čtvrtek odpoledne muže, který se zabarikádoval v bytě v pražských Kobylisích. Muž podle dřívějších informací údajně hrozil odpálením bomby, která se ale naštěstí v bytě nenašla. Muž byl převezen do psychiatrické léčebny.

BEZ KOMENTÁŘE: V Kobylisích se zabarikádoval muž v bytěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policie vyjela do Kobylis krátce po poledni. „Můžeme potvrdit, že policisté zasahovali v ulici Famfulíkova u zabarikádovaného muže. Na místo byl vyslán vyjednavač a zásahová jednotka, která ho zadržela,” řekla Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Doplnila, že pyrotechnik žádný nebezpečný předmět nenašel.

Foto: Novinky

Policie uzavírá okolí domu

Jak vyplývá z informací z místa události, do ulice přijeli na pomoc také hasiči a záchranná služba. Byly evakuovány desítky obyvatel domu.

„Na místě zasahovala jednotka z Holešovic a centrální stanice. Ve spolupráci s policií jsme provedli částečnou evakuaci. Jsme připraveni v záloze,” uvedli pražští hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Muže odvezla záchranná službaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Podle záchranné služby má muž psychické problémy. „Záchranáři převzali od policie do péče 34letého muže, vyšetřili jej a převezli do psychiatrické léčebny v Bohnicích,” informovala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Novinky

Dům, kde policie evakuovala obyvatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám